Tlf: 86 15 23 00    |   info@iversen-as.dk   |
Om os

Vi forhandler tapeter, tekstiler og maling fra eksklusive britiske brands

Vi repræsenterer Sanderson Design Group, der markedsfører Sanderson, Morris & Co., Zoffany, Harlequin, Scion og Clarke & Clarke

Gruppens formål er at skabe smukke, elegante og inspirerende interiører ”made in Britain”.

Historie

Vi har mange års erfaring og ekspertise

Vort firma er startet 1. april 1951, hvor Alfred Iversen startede farvehandel i Århus under navnet,Tapetmessen.

Firmaet udviklede sig hurtigt til at forhandle tapeter fra England, og vores samhandel med Sanderson og Morris & Co har sin start i 1960´erne, hvor firmaet importerede Sandersons flotte koordinerede kollektioner og videresolgte disse til andre forhandlere og malermestre.

I slutningen af 1980´erne overtog vi salget som eneimportør af hele kollektionen af tapeter og tekstiler fra Sanderson og Morris & Co på det danske marked. Sidenhen blev de øvrige brands, Zoffany, Harlequin, Scion og Anthology føjet til.

Vores brands forhandles i store dele af Danmark

Kontakt os og vi hjælper med, at finde en forhandler nærmest jer.

Vi forhandler den stemning og det der former det personlige hjem

Walker Greenbank PLC

Walker Greenbank er et britisk børsnoteret selskab, der designer og fremstiller tapet og tekstiler, med en historie, der strækker sig tilbage mere end et århundrede.

Virksomhedens varemærkeportefølje – bestående af Zoffany, Sanderson, Morris & Co, Harlequin, Clarke & Clarke og Scion – tilbyder stilfulde løsninger til forbrugere, designere og kontraktmarkedet, der dækker en bred vifte af smag fra traditionel til moderne. Vores produkter, der er målrettet mod premium- og luksusmarkederne, sælges i mere end 85 lande over hele verden.